سخنرانی مذهبی

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۶ کد : ۲۷۴۵ اخبار و اطلاعیه

در روز 12 دی ماه بسیج اداری شهدای گمنام با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه بمناسبت حماسه ۹ دی و گرامیداشت شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی مراسم سخنرانی برگزار نمود.

در این مراسم سردار الله کرم به ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی پرداخت و اشاره نمود: ایشان چون نیت خالصی داشتتند و کار را برای خدا انجام می دادند لذا خداوند نیز برای ایشان جایگاه رفیعی در نظر گرفت.

الله کرم گفت: با توجه به وصیت نامه شهید سلیمانی می توان پی به وجود روح بزرگ این مرد برد.

سردار حاج حسین الله کرم در این مراسم گفت: حاج قاسم سلیمانی مظهر کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.

الله کرم عناصر اصلی مکتب حاج قاسم سلیمانی را بر اساس گفته امیرالمومنین علی علیه السلام در نهج البلاغه، سه عنصر بصیرت، صبر و عالم به مواضع حق عنوان کرد.

وی گفت: بصیرت حاج قاسم در نامه به آقای خاتمی، رئیس جمهور برای مقابله با فتنه ۷۸، بیانگر عمق بصیرت ایشان است.

ایشان با توجه به عنصر صبر در مکتب حاج قاسم اظهار داشت: عنصر صبر در استقامت شهید در شهر محاصره شده "آمرلی" نمایانگر گردید که منجر به آزادسازی آن شهر شد.

این مراسم که در سالن امام علی (ع) معاونت آموزش برگزار می گردید با استقبال خوب دانشجویان، اساتید و کارمندان همراه بود.