با حضور معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی؛

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۱ دانشکده علوم پزشکی ساوه

۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۷۹۳ اخبار و اطلاعیه
از سوی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی طی مراسمی از پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۱ تقدیر به عمل آمد.

مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشکده علوم پزشکی ساوه روز دوشنبه ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱ با حضور دکتر همت معاون آموزش، تحقیقات و فرهمگی دانشجویی، دکتر مجیدرضا خلج زاده،مدیر آموزش و پژوهش، مدیر فرهنگی و دانشجویی و جمعی از اساتید و پژوهشگران در سالن جلسات معاونت آموزش و تحقیقات برگزار شد.

دکتر همت با اشاره به این مطلب که هفته پژوهش فرصت مغتنمی برای تقدیر از تلاش های پژوهشگران می باشد اعلام داشتند به منظور حمایت هرچه بیشتر از پژوهشگران جوان دانشکده امسال چهار تن از اساتید معرفی خواهند شد.

وی در ادامه به روند انتخاب برترین ها اشاره نموده و بیان داشتند به مناسبت هفته پژوهش فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر در هر سه گروه هیات علمی، کارمندان و دانشجویان اعلام گردید.

پس از دریافت و بررسی رزومه های ارسالی و محاسبه امتیاز فعالیت های پژوهشی بر اساس آیین نامه ارتقاء مرتبه هیات علمی پژوهشگران برتر انتخاب و معرفی گردیدند.

اسامی نفرات برگزیده:

اعضای هیات علمی برتر:

دکتر محمود کریمی دانشیار آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

دکتر ادریس حسین زاده استادیار مهندسی بهداشت محیط

دکتر میلاد عباسی استادیار مهندسی بهداشت حرفه ای

دکتر شیرین براتی استادیار علوم تشریحی

کارمندان:

خانم فرزانه طالب حقیقی (کارشناس پژوهش)

دانشجو:

خانم ملیکا معماری دانشجوی کارشناسی مهندسی بهداشت محیط

در پایان نیز معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ضمن عرض تبریک با اهدای لوح تقدیر از این عزیزان سپاسگزاری نمودند.

کلید واژه ها: پژوهشگر برتر