اطلاعیه: قوانین برگزاری امتحانات

۳۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۱۸ کد : ۵۶۹۴ اخبار و اطلاعیه
نکاتی مهم از نحوه حضور در جلسه آزمون امتخانات نهایی دانشکده علوم پزشکی ساوه اعلام گردید.
اطلاعیه: قوانین برگزاری امتحانات

ضمن آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان عزیز لطفاً به پیام‌های امتحانی توجه ویژه داشته باشید:  دانشجویانی که به هر دلیلی تاکنون موفق به دریافت کارت ورود به آزمون نشده اند روزهای 30 و 31 خرداد نسبت به ارزشیابی اساتید اقدام و کارت دریافت نمایند و در صورت مشکل به خانم مفتون اطلاع دهند. دانشجویان گرامی توجه داشته باشند به همراه داشتن پرینت کارت ورود به آزمون الزامی می‌باشد لذا از ورود دانشجویانی که کارت به همراه ندارند ممانعت به عمل می‌آید.

زمان ورود به مکان های برگزاری امتحانات ساعت ۷:۳۰ دقیقه می باشد لذا زمان حضور خود در دانشکده را با توجه به زمان ورود تنظیم نمایید. درب مکان‌های برگزاری ساعت ۷:۴۵ دقیق بسته خواهد شد و بعد از این ساعت دانش و حق ورود به امتحان را ندارد.